RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Planurile șefilor Craiovei au fost dezvăluite: „Și eu cred că asta urmăresc”

Craiova este la două puncte de primul loc al Ligii 1, înainte ca juveții să dispute meciurile împotriva principalelor contracandidate la titlu, FCSB și CFR Cluj. 

De pregătirea partidelor se va ocupa Corneliu Papură, antrenorul investit în Bănie după plecarea lui Bergodi. Mulți cred însă că alegerea a fost de natură să le dea timp celor din conducerea clubului să găsească o altă soluție pentru partea a doua sezonului.

„Nu știu ce se întâmplă acolo, când merge echipa fac ei ceva și pierd teren. Nu înțeleg de ce a plecat Bergodi pentru că se mula foarte bine pe echipa Craiovei.

Papură și mie mi se pare a fi doar un interimar, a mai fost în trecut investit principal, dar sunt convins că sunt în căutarea unui antrenor cu nume. Rădoi fiind oltean ar fi mai potrivit”, a declarat Romulus Buia, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Craiova a fost la 90 de minute de titlu în stagiunea precedentă. CFR-ul a avut atunci câștig de cauză și i-a întristat pe fanii olteni care așteaptă de trei decenii un nou trofeu cucerit.

„Nu mi se pare că au un atu în plus față de sezonul trecut, este aceeași echipă, au aceeași ambiție. Doar că se încurcă la meciuri ușoare pentru că nu sunt concentrați. Sigur că nu se pot baza pe Koljic, dar mereu acolo s-au găsit soluții pentru că Universitatea a dat o mulțime de fotbaliști buni în istoria ei.

Știu că suporterii sunt împărțiti acolo, sunt chiar curios ce se va întâmpla dacă echipa din Liga 2 va promova. Mai important ar fi să fie stadionul plin atunci când joacă ori o echipă ori alta, iar cu două echipe care vor închiria arena bugetul Primăriei ar crește”, a încheiat omul cu două selecții pentru naționala României. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertismentul transmis înaintea meciului decisiv pentru primăvara europeană: “I-ar putea bulversa”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare