RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un fost campion cu Dinamo, dezamăgit de situația din Ștefan cel Mare: “A ajuns un club din subsolul clasamentului”

Dinamovist pur sânge, Cristi Pulhac observă cum echipa la care a scris istorie în trecut se afundă pe zi ce trece în mediocrtitate. 

Fostul fundaș stînga a pus degetul pe rana sângerândă a “câinilor”.

“Dinamo a ajuns un club din subsolul clasamentului, managerial este un haos total. Nimeni nu știe cine conduce, ba conduc spaniolii care sunt plajă și apar doar când vin drepturile tv, ba suporterii. La Dinamo parcă se înrăutățește situația de la săptămână la săptămână.

Vine licența, sunt mulți bani de plătit, eu cred că din vară se va definitiva proiectul la Dinamo. Ori vor ceda spaniolii acțiunile și vor continua suporterii să susțină clubul, ori apare un investitor serios. Doar că acesta nu va veni până nu se va clarifica situația în privința acționariatului”, a declarat Cristi Pulhac, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

cristi-pulhac-dinamo

Dinamo a tremurat pentru evitarea retrogradării în sezonul trecut. Și acum, roș-albii au emoții în ceea ce privește menținerea în prima ligă.

“Anul ăsta mi-e frică de retrogradare, cum mi-a fost și anul trecut, când până la urmă s-a oprit campionatul din cauza pandemiei și nu a mai retrogradat nimeni. E posibil să scape dacă se va schimba din nou sistemul așa cum s-a întâmplat vara trecută”, a mai punctat dublul campion în tricoul lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo primește întâriri! Jucătorul care și-a anunțat revenirea după două luni de accidentare

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare