EXCLUSIV | Un fan declarat al Stelei așteaptă revenirea Rapidului în Liga 1: “Erau finii mei”

CD A26 / DIGI / Partida de fotbal dintre formatiile Rapid Bucuresti si Paris Saint Germain, din mansa secunda a turului intii al Cupei UEFA, s-a intrerupt la scorul de 1-0 pentru gruparea franceza, din cauza unei pene de curent, care a oprit instalatia de nocturna. In imagine, Constantin Schumacher, Constantin Zotta, Viorel Hizo, Marius Sumudica, Paul Cazan si Daniel Pancu. 25.09.2001 - Bucuresti Foto: Toni Salabasev

Rapidul se luptă pentru promovare în play-off-ul ligii secunde, iar giuleștenii visează la întoarcerea în elită după 6 ani. 

Însă nu doar fanii trupei din Grant s-ar bucura pentru îndeplinirea obiectivului. Ci și cei care în trecut au simpatizat marea rivală, Steaua. În această categorie se află și Gabi Stan, fostul antrenor al Brașovului.

“Mă surprinde că Rapidul a avut constanță. Ar fi bine să revină în Liga 1, de câte ori i-am prins erau finii mei, ar fi o pată de culoare. Este o echipă foarte iubită, au foarte mulți suporteri în țară, inclusiv la Brașov. În afara lor, Craiova, Mioveniul și Timișoara mi se pare că au șanse la promovare”, a comentat Gabi Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

rapid la timisoara

Dacă Rapidul se bate cu șanse reale pentru un loc la masa bogaților din fotbalul românesc, Petrolul și U Cluj au picat deja examenul de promovare.

“Nu știu ce se întâmplă cu Petrolul, este enigmă mare. M-am bătut cu ei în prima ligă atunci când acolo erau antrenori Andone și Ion Marin. Au condiții, suporteri, de atât amar de timp să nu poată să promoveze?

U Cluj mai are și frână că este și CFR-ul pe acolo. Nu se pot agrea unii pe alții. Nu vedeți că Bucureștiul a rămas cu doar două echipe. Mie îmi pare rău și de FC Național, cu ce echipă era acolo”, a mai recunoscut antrenorul de 68 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost antrenor al Astrei a elucidat misterul cazului de dopaj care zguduie clubul: “E prostia unor jucători”