EXCLUSIV | Un fost antrenor al Astrei a elucidat misterul cazului de dopaj care zguduie clubul: “E prostia unor jucători”

Gabi Stan a antrenat-o în trecut pe Astra, echipă pe care a condus-o în două rânduri de pe banca tehnică. 

La aproape 20 de ani distanță de atunci, giurgiuvenii au de pătimit după ce trei jucători de-ai lor au primit suspendări pentru dopaj în primă instanță.

“Cu dopajul e prostia unor jucători, dacă i-ar fi trimis clubul s-ar fi întâmplat cu mai mulți. Se ducea jumătate de echipă în cazul ăsta. Au aflat că își pot mări capacitatea fizică și s-au dus pe cont propriu acolo. Oricum Ioniță naviga fără direcție. E o pată și pe numele lor, mă mir de japonezul ăla, ce o fi avut în cap?”, a fost reacția lui Gabi Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Ioan Niculae

Iar asta nu este singura problemă a Astrei, ajunsă în premieră în play-out în acest sezon. Finanțatorul Ioan Niculae a primit o condamnare cu executare în acest început de an.

“Și când au luat titlul el se afla în închisoare. El nu lasă echipa chiar dacă nu o plătește la timp. E adevărat că nu poți să reziști la nesfârșit avand probleme financiare, iar ratarea play-off-ului este urmare a lucrurilor care s-au întâmplat. Chiar dacă ajung în finala Cupei, cred că trofeul îl ia Craiova”, a mai completat fostul tehnician al giurgiuvenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dinamoviștii nu sunt nici pe departe cei mai ghinioniști: “Noi am avut nouă luni de restanțe!”