RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un dublu campion cu Steaua vrea ca FCSB – Dinamo să se dispute pe ”bijuteria” din Ghencea!

Un dublu campion cu Steaua vrea ca derby-ul FCSB – Dinamo să se dispute pe ”bijuteria” din Ghencea.

Clubul patronat de către Gigi Becali nu primise un răspuns clar la propunerea de a închiria arena din Ghencea, însă MApN a dat verdictul final: singurele echipe care vor putea să joace pe noua arenă sunt cele de rugby și fotbal ale CSA Steaua, dar și echipele naționale.

Nana Falemi (46 ani), dublu campion cu Steaua, speră ca echipa patronată de Gigi Becali să fie lăsată să evolueze pe ”bijuteria” din Ghencea, arenă inaugurată în noiembrie 2020.

”Atmosfera care era odată în Ghencea ar reînvia, s-ar întoarce toți și din Drumul Taberei, 13 Septembrie sau Militari. Ar veni acolo pe un stadion plin cu o acustică senzațională, ar fi o sărbătoare a fotbalului. Fotbalul din România are nevoie de un derby între Steaua și Dinamo.

E foarte important ca Dinamo să redevină acea echipă puternică, eu sunt stelist, dar îmi doresc ca Dinamo să fie acolo sus pentru că așa are farmec fotbalul. Mi-a plăcut să joc cu adversari tari întotdeauna și cred că și băieților le plac derby-urile cu Dinamo care să fie și de clasament, nu doar de tradiție.” a declarat Nana Falemi pentru realitateasportiva.net.

Noul stadion al Stelei are o capacitate de 28.365 de locuri, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi, 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu) și spaţii comerciale.

SURSA FOTO: AS47

Vezi și EXCLUSIV | Condiția ca Dennis Man să prindă transferul carierei: ”Va insista și nu se va gândi la bani!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare