RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Condiția ca Dennis Man să prindă transferul carierei: ”Va insista și nu se va gândi la bani!”

Un dublu campion cu Steaua a vorbit despre transferul lui Dennis Man (22 ani), unul dintre cele mai dezbătute subiecte din fotbalul românesc.

Parma sau Fenerbahce sunt doar două dintre cluburile care și-au manifestat interesul în această iarnă pentru golgheterul Ligii 1. De asemenea, spaniolii de la AS au scris că ”Manchester City ar putea deja să-l transfere, Monchi deja l-a luat în vizor la Sevilla”.

Nana Falemi (46 ani), dublu campion cu Steaua, este de părere că Dennis Man va pleca în afară doar dacă va avea certitudinea că va evolua la viitorul său club.

Fostul jucător din Ghencea crede cu tărie că banii nu primează pentru ”perla” FCSB-ului, iar acest aspect va conta în realizarea mutării.

”Mi-e greu să cred că Dennis Man se va transfera la o echipă unde nu va juca. Un argument în transfer e turneul final de de la tineret, dar și meciurile de la echipa mare. Cu siguranță că se va pune în discuție și acest lucru.

El este un jucător tânăr, care are viitorul înainte. Nu este precum Budescu, de peste 30 de ani și la finalul carierei. Va insista să i se garanteze că va avea un număr de minute jucate sau va alege o echipă unde va putea juca.

Are 22 de ani, iar cota lui va crește oriunde va juca, și la tineret și la echipa mare. Nimeni nu se va gândi doar la bani în momentul ăsta, cu siguranța va judeca așa.” a declarat Nana Falemi pentru realitateasportiva.net.

  • 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
  • În actualul sezon, cifrele lui Dennis sunt spectaculoase: 17 goluri și 7 assisturi în 16 meciuri, în toate competițiile

Vezi și VIDEO | Toni Petrea a făcut anunțul! Când revin pe teren Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare