EXCLUSIV | Ultimele mișcări ale lui Șumudică, analizate de un fost rival din Liga 1: “Și-a creat o imagine extraordinară”

Pentru Marius Șumudică, începutul anului 2021 a fost unul extrem de agitat. Tehnciianul a intrat în conflict cu șefii lui Gaziantep și a fost demis de către conducerea echipei pe care o preluase în vara lui 2019.  

Între timp, antrenorul român a semnat cu Rizespor, dar a trecut practic de la lupta pentru titlu la cea pentru evitarea retrogradării.

“Mi-e greu să înțeleg ce a fost acolo, fiecare discută neștiind ce s-a întâmplat. E clar că Șumudică a făcut o treabă extraordinară și datorită presiunii din ultima perioadă nu a mai rezistat. A făcut o glumă, turcii nu au reacționat într-un mod normal și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a fost de părere Ilie Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ilie stan 2012 1

Șumudică ajunge la a treia echipă pe care o pregătește în Turcia după ce a mai trecut și pe la Kayserispor.

“E clar că a demonstrat, dar nu știu ce a fost acolo, care a fost relația cu președintele, pentru mine este clar este un eșec din punctul de vedere al continuității sale în Turcia.

Șumudică și-a creat o imagine extraordinară, a luat o echipă promovată din Liga a 2-a și a dus-o la un moment pe primul loc al clasamentului”, a mai spus antrenorul Gloriei Buzău. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ilie Stan răsuflă ușurat după ce oficialii Gloriei au revenit asupra retragerii echipei: “Putem fi în play-off!”