EXCLUSIV | Ultima speranță a fanilor din DDB pentru salvarea clubului de suflet: “Gândiți-vă ce ar fi însemnat asta!”

program-ddb

Dacă majoritatea cluburilor din tradiție au trecut prin transformări structurale care le-au pus în situația de a pierde palmaresul istoric, Dinamo pare a fi ferită de un astfel de pericol. 

Liviu Ganea confirmă ceea ce aproape toată suflarea dinamovistă știe deja.

“Actuala societate are doar drept de folosință asupra siglei și palmaresului, ele aparțin lui FC Dinamo adică domnului Badea dacă această societate nu va avea viitor pot fi luate înapoi.

Gândiți-vă ce ar fi însemnat ca această societate a lui Cortacero să dețină palmaresul și sigla. Chiar ar fi fost ceva tragic măcar așa știm că au rămas unui dinamovist care va avea grijă de ele și le va da cui trebuie, dacă echipa din Liga 1 nu a încăput pe mâinile cui trebuie, dar asta este altă problemă”, a evidențiat fostul dinamovist, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

nicolae badea11

Tot de Nicolae Badea se leagă și șansa ca Dinamo să reînvie dacă actuala societate va intra în faliment.

“Sper să nu fie sfârșitul chiar dacă nu va lua licența și va ajunge în Liga 2, să sperăm că se vor găsi soluții pentru a se evita situația asta. Nu știu dacă domnul Badea își dorește ca echipa lui să o ia de la zero, este un dinamovist și a făcut tot timpul ce a depins de el ca să ducă acest Dinamo mai departe”, a mai punctat Liviu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertismentul transmis în cel mai greu moment al existenței lui Dinamo: “Nu știm cine va accepta asta”