EXCLUSIV | Avertismentul transmis în cel mai greu moment al existenței lui Dinamo: “Nu știm cine va accepta asta”

Managementul spaniol nu poate oferi deocamdată soluțiile ieșirii din criza profundă pe care o traversează clubul din Ștefan cel Mare. 

Schimbarea de patronat din luna august a aruncat gruparea de legendă a fotbalului românesc în haos. Iar viitorul roș-albilor este total incert.

“Problema e că nu știu cine va accepta să dea niște bani atât timp cât Cortacero deține 72 % din acțiuni. Poate s-ar găsi investitori pentru a prelua pachetul majoritar al lui Dinamo, dar din ce înțeleg nu vrea să vândă domnul Cortacero”, a fost mesajul lui Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

fani-dinamo

Iar timpul nu are răbdare cu dinamoviștii. În două luni, restanțele făcute de spanioli trebuie stinse sau reeșalonate.

“Până pe 31 martie trebuie plătite datorii de 2 milioane de euro și dacă nu se vor plăti nu se va lua licența. Chiar dacă suporterii vor face eforturi și vor continua acțiunile de vânzare a biletelor virtuale.

Cum va fi cazul derby-ului cu FCSB. Iar asta înseamnă că vor intra în conturile clubului vreo 55.000 de euro, dar nu sunt de ajuns”, a fost avertismentul lui Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Detaliul prin care Craiova poate avea din nou șanse la titlu: “E nevoie de o astfel de decizie”