EXCLUSIV | “Titlul nu se va decide în ultima etapă!”. Verdictul dat în privința reginei Ligii 1 din acest sezon

FCSB o întâlnește pe Sepsi în ultimul meci al etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 1. 

Și dacă în primele două runde niciuna dintre pretendentele la titlu nu s-a împiedicat, CFR-ul a făcut un prim pas greșit după înfrângerea în fața Craiovei, din Gruia. Antrenor în trecut al ambelor echipe care se duelează pentru supermație în fotbalul românesc, Dorinel Munteanu crede că bătălia se va decide înaintea ultimelor 90 de minute ale stagiunii.

“După meciul de aseară FCSB este favorită la titlu, dar mai sunt multe puncte puse în joc în acest play-off. Sepsi este o echipă bună, dar dacă vor câștiga partida din această seară, roș-albaștrii vor lua o opțiune importantă pentru primul loc. Cred că în acest sezon campioana se va decide cu 2 etape înainte de final, ultima rundă nu va fi decisivă”, a fost comentariul lui Dorinel Munteanu , în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dorinel antrenor

Atât pentru Toni Petrea cât și pentru Edi Iordănescu ar fi primul lor titlu din cariera de antrenori. Primul a început-o chiar pe banca deținătoarei Cupei României, celălalt are deja 11 ani ca tehnician.

petrea edi

“Consider că Edi Iordănecu și Toni Petrea sunt la același nivel, niciunul dintre ei nu a mai fost implicat în lupta pentru titlu. CFR-ul are ca atu experiența, în timp ce FCSB vine cu aplombul și tinerețea”, a analizat cei doi tehnicieni Dorinel Munteanu. 

CITEȘTE ȘI –>> Șumudică merge pe mâna FCSB-ului în lupta pentru titlu: “Dacă nu câștigă e cel mai mare eșec al lor din ultimii 10 ani!”