EXCLUSIV | Surpriza pregătită pentru foștii idoli ai Giuleștiului: “Ne-au luat datele personale”

Sursa foto: CNI

Stadionul Giulești este foarte aproape de inaugurare, iar legendele clubului din Grant abia așteaptă să poată păși în noua casă a clubului alb-vișiuniu. 

Zeno Bundea, unul dintre jucătorii importanți ai istoriei Rapidului a dezvăluit că el și alți coechipieri de-ai săi care au adus glorie grupării feroviare vor avea un loc special rezervat pe noul stadion.

“Ținem legătura, avem un grup pe whatsapp unde suntem foștii fotbaliști de la Rapid, toate generațiile. Comunicăm, ne ajutăm cu ce putem și bineînțeles că abia așteptăm să se inaugureze noul stadion.

Ni s-au luat datele, se va face o lojă, un loc în tribună unde vor fi foștii fotbaliști. Vom avea niște carduri de intrare, este o idee foarte draguță”, a declarat Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

rapid 1999 1

Alte cluburi nu au procedat la fel în trecut.

“Din fericire pentru Rapid suntem mai uniți și avem relații bune între noi. Jucăm meciuri de old boys, eu mai puțin că de la Oradea este mai greu să ajung. Suntem dornici să vedem clubul în Liga 1, să mergem pe noul stadion să ne bucurăm și noi de tot ce înseamnă Rapid”, a încheiat fostul jucător din Grant. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un jucător cu peste 200 de meciuri în Liga 1, împiedicat să candideze: „Să vă spun de ce mi-au respins dosarul”