EXCLUSIV | Situația la Dinamo nu e deloc roz! ”Să aducă banii să-și ia și Contra salariul!”

Dinamo a obținut prima victorie în era spaniolă, însă situația nu e deloc roză în Ștefan cel Mare când vine vorba de salarii.

Noua conducere a roș-albilor a oferit salarii uriașe noilor jucători care au venit la București, însă problema pare să fie faptul că acestea nu au fost plătite.

Potrivit lui Dănuț Lupu (53 ani), legendă a ”câinilor”, Dinamo se confruntă în continuare cu probleme când vine vorba de partea financiară, iar Cosmin Contra și compania așteaptă ca banii să fie virați în conturi.

”La capitolul salarii nu e problema mea, că nu mă interesează pe mine. Eu mă rog să poată să le plătească. După câte știu eu, nu prea au fost plătite și să dea Dumnezeu să aducă banii aia care se lăudau că-i aduc. M-aș bucura să-i aducă că și-ar lua și Contra banii, că s-ar putea nici el să nu-i vadă. a declarat Dănuț Lupu pentru realitateasportiva.net.

danut-lupu-dinamo

Cât de bine plătiți sunt unii jucători de la Dinamo:

  • Janusz Gol ar fi semnat pentru un salariu de 18.000 de euro pe lună. Mijlocaşul de 34 de ani ar primi şi un bonus de 500 de euro pentru fiecare punct câştigat
  • Nici Adam Nemec nu este departe: atacantul revenit la Dinamo va încasa 15.000 de euro pe lună şi 500 de euro de gol marcat, informează aceeaşi sursă.
  • Dintre jucătorii aduşi în era Ionuţ Negoiţă, italianul Fabbrini s-a remarcat prin valoarea contractului. Mijlocaşul a încasat 16.500 de euro pe lună în sezonul trecut, iar în actuala stagiune, remuneraţia lui Fabbrini a crescut la 18.000 de euro

Lunar, Contra încasează la Dinamo, nu mai puțin de 30.000 de euro, fiind al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, după Dan Petrescu.

contra dinamo minge

Citește și EXCLUSIV | O legendă dinamovistă pune tunurile pe Contra: ”Un antrenor mare nu ia jucători de 33 de ani!”