EXCLUSIV | Un antrenor român, deranjat de atitudinea cetățenilor! Ce mesaj a avut pentru cei care nu respectă indicațiile autorităților

Un antrenor din România trage un semnal de alarmă în contextul pandemiei de COVID-19.

Până la această oră, România a raportat peste 2.400 de cazuri cu noul coronavirus. Dintre acestea, 252 de persoane s-au vindecat, iar 85 au decedat.

Petre Grigoraș, antrenorul celor de la Foresta Suceava, este deranjat de atitudinea românilor care nu respectă indicațiile de izolare ale autorităților.

Fratele tehnicianului român s-a stins din viață din cauza COVID-19, iar antrenorul de 55 de ani trage un semnal de alarmă.

”Sunt în autoizolare. Nu mă deplasez nici 100 de metri. Merg doar până la magazin și farmacie. Încerc să fiu cât mai responsabil, spre deosebire de cei care nu pot trăi fără grătare și plimbări. Mi se pare o absurditate tot ce se întămplă. Oamenii se adună în grupuri pentru că s-au întors din străinătate. Merg la aniversări.

Dacă vrem exemple, trebuie să ne uităm la chinezi sau coreeni. Lor nici nu trebuie să le spui foarte multe. Face parte din cultura lor. La noi, când ești purtător, nu spui. Sunt cazuri care se mușamalizează. Mă așteptam să se întâmple așa. E clar că ne așteaptă vremuri grele. Va urma o criză economică. Nu o să mai avem ce să mâncâm dacă nu punem osul la treabă. Trebuie să fim mult mai responsabili!” a declarat Petre Grigoraș pentru realitateasportiva.net.

grigoras petre 1

Citește și EXCLUSIV | Dramă în familia lui Petre Grigoraș! Acuzații grave după moartea fratelui său și dezvăluirea emoționantă a antrenorului