EXCLUSIV | Șefii CFR-ului, puși la zid după declarațiile tranșante de duminică seară: “A fost o exagerare!”

Oficialii ardelenilor au fost extrem de supărați pentru prestația brigăzii conduse de George Găman la meciul cu Gaz Metan și au amenințat că nu se vor prezenta la partida din următoarea etapă cu FC Argeș.

Atitudinea celor din tabăra campioanei a fost dezavuată de către Iuliu Mureșen.

“A fost o greșeală și o exagerare. Nu aveau voie să facă asta, trebuia să fie cineva factor de echilibru la club să nu se ajungă la declarațiile alea. Apoi am văzut că și-au nuanțat pozițiile, Petrescu a fost și el mai calm, a recunoscut că a greșit.

S-a acționat la nervi, la impuls, nu ai voie să faci asta ca și conducător. Atrăgeai atenția că a greșit arbitrul, dar în rest nu ai ce să faci. E clar că VAR-ul este foaret important în campionatul intern, așteptăm să fie implementat cât mai repede”, a fost reacția lui Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

nelutu varga cfr tribuna

Acest moment nu va destabiliza însă clubul, e sigur fostul șef de la Cluj.

“Crizele când apar sunt pe pe fond financiar, însă din ce am auzit s-au achitat și primele restante pentru câștigarea campionatului. Nu au probleme cu banii ceea ce e foarte important, e doar o criză de lot că s-au accidentat niște jucători  și nu sunt alții de valoare să îi înlocuiască”, a încheiat Mureșan. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertisment primit de Dan Petrescu în acest final de an: “Dacă se ajunge acolo va fi greu să mai ia titlul”