RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Schimbarea la față a căpitanului roș-albaștrilor: “Urmărește mai mult golul”

Florin Tănase traversează poate cea mai bună perioadă de când a ajuns la FCSB. 

Iar acest lucru este ilustrat și de cifrele sale din această primă parte a sezonului. Mijlocașul ofensiv a ajuns la cota 11 în ceea ce privește golurile marcate, mai multe decât în oricare dintre sezoanele precedente în tricoul roș-albastru. Iar prestațiile sale au fost și pe placul lui Nana Falemi.

“Altădată Tănase cum intra în careu cădea. Și acum știe să ceară bine, dar urmărește mai mult golul, pasa finală. Toți au o atitudine pozitivă, se vede că dau mai mult pentru echipă, joacă mai mult unul pentru celălalt”, a fost remarca fostului fotbalist în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

petrea neubert

Acesta consideră că venirea cuplului Toni Petrea – Thomas Neubert la FCSB a avut efecte benefice asupra tuturor jucătorilor cu potențial din lotul deținătoarei Cupei României.

“Lucrul ăsta s-a văzut cu Moruțan, cu Dennis Man, cu Florinel Coman, cu Tănase. Cresc fizic și se pot exprima mult mai bine. Lucrează foarte mult și mental, le implementează o mentalitate cu care poți fi competitiv și la nivel internațional”, a mai completat Falemi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Doi foști colegi s-au pus de acord! Ideea care îi unește pe Dică și Falemi

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare