RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Revolta lui Laszlo Balint nu este singulară: “Să vedeți ce se întâmplă la Liga 2”

Antrenorul celor de la UTA a protestat împotriva arbitrajelor din Liga 1 după înfrângerea în fața lui Dinamo, din etapa a 20-a. 

La fel de nemulțumit din cauza fluierașilor este și Cristian Tănase, președintele celor de a Concordia Chiajna.

“La Liga 2 e și mai groaznic, vă spun cu toată sinceritatea. Sunt greșeli destul de flagrante și de neînțeles câteodată. Nu cred că este vorba de rea intenție, nivelul este la unii dintre ei destul de scăzut, din păcate.

Se mai poate lucra la acest capitol. Să nu uităm însă că și infrastructura este la pământ, sunt și dificultăți financiare. Și la meciul lui Dinamo cu Gaz Metan au fost ceva greșeli de arbitraj într-adevăr, în principal la faza golului 2 unde consider că a fost fault la portar”, a declarat Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

cristi tanase chiajna

Introducerea VAR ar fi practic soluția salvatoare în acest caz.

Cu siguranță, pentru că atunci anumite greșeli vor fi îndreptate și rezultatele meciurilor nu vor mai fi decise de niște greșeli flagrante ale arbitrilor. VAR-ul va ajuta să mai progresăm și noi puțin.

Însă sunt anumite decizii pe care nici nu e nevoie să le revezi, dacă te pricepi nu ai nevoie să urmărești faza de 10 ori sau să apelezi la VAR. Sunt greșeli care nu se explică, ăsta este nivelul”, a adăugat șeful de la Concordia Chiajna. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Întâlnire de gradul zero pentru Florin Prunea, la benzinărie. ”Un Mercedes negru s-a oprit lângă mine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare