EXCLUSIV | Reacția unui important om de fotbal după dezvăluirile lui Rădoi: “Doar la juniori am mai auzit”

Afirmațiile recente ale selecționerului au declanșat furtuna în fotbalul românesc. 

Toată lumea comentează pe seama faptului că acesta a fost tentat cu o sumă de bani pentru a promova un jucător la echipa națională. Iuliu Mureșan a fost siderat când a auzit vorbele lui Rădoi.

“La juniori am auzit că se mai povesteau din astea, dar chiar la nivelul naționalei mari mi se pare incredibil și neadevărat în același timp. Dar poate așa o fi, dacă a zis Rădoi”, a fost comentariul fostului președinte al CFR-ului, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

iuliu muresan

Acesta s-a arătat deranjat de înmulțirea poveștilor cu iz penal de care unii dintre foștii fotbaliști își aduc aminte abia acum.

“Eu nu înțeleg plăcerea și trendul ăsta. Toată lumea se apucă și vorbește, l-am auzit pe Codrea că nu știu ce blaturi au fost prin Italia. Aceste declarații fac rău fotbalului. Trebuie să păstrăm imaginea acestui sport.

Chiar dacă s-au întâmplat sau nu cele relatate. Când te-ai lăsat de fotbal de 15 ani și te apuci să vorbești nu pot să înțeleg. Văd că e o nevoie de a vorbi despre lucruri urâte, dar mai degrabă ar fi bine să le evidențiem pe cele frumoase, atâtea câte mai sunt”, a încheiat Iuliu Mureșan. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația găsită pentru numirea lui Mirel Rădoi: “Au vrut să copieze modelul Barcelonei!”