RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Explicația găsită pentru numirea lui Mirel Rădoi: „Au vrut să copieze modelul Barcelonei!”

Mirel Rădoi are aproape un an de când a fost validat în postul de selecționer al primei reprezentative. 

Fostul mare fotbalist al roș-albaștrilor a preluat cea mai iubită echipă a României după un mandat de un an și aproape 4 luni la conducerea selecționatei U21. Și un turneu final al CE de tineret în care am ajuns în semifinale după ce am câștigat o grupă cu Franța, Anglia și Croația. Rezultate irepetabile în opinia lui Petre Grigoraș.

„Dacă mai jucăm meciurile alea încă o dată nu îi mai batem pe niciunii. Păi ați văzut că Tammy Abraham și Foden erau rezerve la meciul nostru împotriva Angliei? Sunt convins că unii din acea generație ar putea să impresioneze pe viitor, dar numai timpul o va demonstra”, a fost poziția lui Petre Grigoraș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acestuia i-ar plăcea să creadă că Rădoi va fi pentru naționala noastră ce a însemnat Guardiola pentru catalani după trecerea de la echipa secundă direct pe banca trupei blau-grana în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Sper și cred că atunci când s-au gândit la Mirel Rădoi și-au dorit o continuitate pe modelul Barcelonei. Trebuie să avem conducători care să ne spună ce vrem să facem pentru următorii 3-4 ani”, a declarat Petre Girgoraș, în exclusivitate  pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Comparația refuzată de un antrenor român: “V-ați gândit ce reacții ar fi?”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare