RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Războiul impresarilor, prin ochii unui fost șef de club: “Este partea urâtă a fotbalului”

Transferul golgheterului Ligii 1 în Italia a generat și o dispută între agenții FIFA care doreau să îl reprezinte pe fotbalist la negocierile cu partea italiană. 

Deși Anamaria Prodan avea un contract semnat cu jucătorul, patronul celor de la FCSB l-a direcționat pe fotbalist spre firma de impresariat a fraților Becali care au și intermediat afacerea până la urmă. Sărită din schemă, Anamaria Prodan a ieșit la atac și de aici până la un scandal imens a mai fost doar un pas.

“Acest lucru este partea urâtă a fotbalului, lupta care se dă între impresari. Detest aceste practici, este detestabil ce s-a întâmplat și din acest motiv nu reau să comentez mai multe”, a reacționat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net după cele petrecute în spațiul public în ultimele zile. 

gigi becali 1

Dincolo de acest război pornit în urma transferului fotbalistului de 22 de ani în Serie A, conturile lui Gigi Becali s-au umplut serios după patru ani și jumătate. În vara lui 2016, clubul patronat de latifundiarul din Pipera încasa 10 milioane de euro în urma plecării lui Nicușor Stanciu la Anderlecht.

“Indiferent că e vorba de 11 milioane de euro sau că s-au plătit 13 milioane de euro e o sumă foarte bună, e în concordanță cu valoarea lui. A fost urmărit de mai mulți scouteri în ultima perioadă, sper să se adapteze să aibă noroc și realizări încă de la primul meci pentru noua sa echipă”, a scos în evidență fostul șef din Gruia. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum este afectată FCSB de plecarea lui Man: “Când pierzi așa un jucător se reflectă în jocul echipei”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare