RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cum este afectată FCSB de plecarea lui Man: “Când pierzi așa un jucător se reflectă în jocul echipei”

Dennis Man i-a părăsit pe roș-albaștri la jumătatea drumului spre titlu. 

După 20 de meciuri din acest sezon, deținătoarea Cupei României este lider în Liga 1, însă până la sfârșitul sezonului mai sunt tot atâtea jocuri, 10 în sezonul regulat și 10 în play-off. În toate aceste partide, Toni Petrea nu se va putea baza pe cel mai bun marcator de până acum al campionatului.

“Eu zic că ar putea scădea șansele lor la titlu, Dennis Man era un jucător foarte important pentru FCSB. A marcat foarte multe goluri în acest sezon, era golgheterul campionatului.

Când pierzi un astfel de jucător se reflectă în jocul echipei. Teoretic ceilalți pot profita de pe urma acestui transfer”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

tanase penalty

Tănase și noul venit Vukusic trebuie să îl facă uitat pe Man.

“E adevărat că îl au și pe Tănase. Nicio echipă nu ar trebui să stea într-un singur jucător. E o pierdere din punct de vedere sportiv, dar un câștig financiar până la urmă. Acum trebuie să urmărim cum se va descurca acest croat care a venit, cum se va integra, să vedem dacă e goleador și el la fel ca și Man”, a mai subliniat fostul conducător din Gruia. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Afacerea unui fost campion al României, puternic afectată de pandemie: “Despre procentele astea vorbim”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare