RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Rampă de lansare pentru Dan Petrescu? “Sunt convins că va ajunge la o echipă de alt nivel”

“Bursucul” a acceptat după mai bine de 4 ani o nouă aventură pe banca unei echipe de pe bătrânul continent. 

Fostul antrenor al CFR-ului are 2 victorii și 2 înfrângeri de când a preluat-o pe Kayserispor, echipă pe care încearcă să o salveze de le retrogradare în acest sezon. La sfârșitul turului, trupa la care evoluează Silviu Lung Jr, Alibec și Săpunaru este exact deasupra liniei salvării, la 2 puncte de formația ce ocupă primul loc retrogradabil.

“Dan Petrescu a dovedit că e un antrenor valoros, de obicei își atinge obiectivele fixate de echipele care apelează la el. Lupta asta pentru evitarea retrogradării este la fel de grea ca și cea pentru câștigarea titlului.

muresan petrescu

Sunt convins că va ajunge la o echipă de alt nivel, e unul dintre puținii care se poate lăuda că a triumfat de 4 ori în România, de trei ori cu CFR Cluj și o dată cu Unirea Urziceni”, l-a lăudat fostul său președinte de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan. 

Tot în lupta pentru evitarea retrogradării a fost implicat Petrescu și la ultima sa experiență externă. A preluat-o pe Guizhou Hengfeng, ultima clasată în prima ligă a Chinei, în vara lui 2018, pe care însă nu a reușit să o salveze. Turcia este a șaptea țară unde ajunge să antreneze tehnicianul de 53 de ani după ce a mai pregătit echipe din România, Polonia, Rusia, China, Qatar și Emiratele Arabe Unite.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Marele câștig al lui Șumudică după experiența Gaziantep: “Nu va sta prea mult liber de contract”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare