EXCLUSIV | Marele câștig al lui Șumudică după experiența Gaziantep: “Nu va sta prea mult liber de contract”

Antrenorul român și-a început deja munca pe banca lui Rizespor la scurt timp după ce a părăsit cu scandal fosta sa formație. 

Șumudică a fost dat afară de la Gaziantep deși trupa pe care o pregătea ajunsese pe podiumul campionatului și avea doar două înfrângeri în 15 etape. Iuliu Mureșan consideră că tehnicianul de 49 de ani își construiește un CV care îi permite să primească oricând oferte tentante.

“E un personaj pitoresc, îl respect, este un antrenor foarte bun. A demonstrat și în Turcia și în România, poate să câștige titluri. Câteodată exagerează cu anumite gesturi.

sumudica bucurie

Iar dacă vorbești rău conducerea pe acolo, te pot schimba imediat. Nu mă mir că și-a găsit angajament atât de repede, el a devenit internațional, nu va sta niciodată liber de contract prea mult timp”, a subliniat fostul oficial al CFR-ului, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar acest aspect a fost o constantă în ultimii ani în cariera de antrenor a lui Șumudică. De când a preluat-o pe Concordia Chiajna în primăvara lui 2014, fostul atacant al Rapidului nu a stat fără echipă mai mult de o lună. Iar de atunci a mai bifat experiențe la Astra, Kayserispor, Al Shabab și Gaziantepspor.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Omul cerut tot mai insistent la Dinamo: “Implicarea lui ar fi benefică pentru club”