EXCLUSIV | Rădoi, ești atent? ”Trebuie să ne hotărâm: ori tineri, ori fotbaliști care nu joacă!”

Echipa națională va disputa luna acesta ultimele 3 meciuri din 2020, iar Mirel Rădoi este sfătuit de un fost mare jucător al Stelei.

Ilie Stan (53 ani), fost jucător și antrenor al roș-albaștrilor, știe care este secretul unei naționale de succes. Actualul tehnician al Gloriei Buzău crede că rădoi trebuie să mizeze pe tineri.

”Iliesta” consideră că selecționerul României are nevoie de sânge proaspăt în echipa de start: ”Aștept să ne hotărâm. Ori mergem pe mâna tinerilor, ori jucători care nu evoluează. Au trecut pe acolo unii și nu au demonstrat.

Trebuie să le dăm o șansă celor de la U21. Nu mai avem cum să reușim în alt fel. Ne trebuie un 11 mai tânăr, cu dorință și omogenizare bună. 

radoi echipa nationala

Dacă tot schimbăm ca în ultimele meciuri nu e ok. Tinerii sunt baza, pot face lucruri frumoase. Rădoi e criticat, dar știi cum e. Sunt tot felul de voci.

Nu e bine că s-au luat de el după cele 3 meciuri. Nu e problema la antrenor, ci la material. O spun din nou: ne trebuie un 11 tânăr, cu dorință!” a declarat Ilie Stan pentru realitateasportiva.net.

ilie stan 1

Programul naționalei în luna noiembrie:

  • România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană”, 11 noiembrie
  • România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională”, 15 noiembrie
  • Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park, 18 noiembrie

romania imn islanda

Citește și EXCLUSIV | Omul care crede în steaua norocoasă a lui Rădoi: “Va fi învingător într-un final”