EXCLUSIV | Omul care crede în steaua norocoasă a lui Rădoi: “Va fi învingător într-un final”

Mirel-Rădoi

Selecționerul a fost bulversat și el după ce rezultatele de la debutul său pe banca primei reprezentative au fost deja date uitării în urma eșecurilor pe linie din urmă cu o lună. 

Mircea Bornescu este însă convins că Rădoi va scoate la lumină naționala României, așa cum își doresc toți fanii fotbalului de la noi din țară.

“Mirel Rădoi este un antrenor potrivit pentru națională, trebuie să rămână pentru că la cum îl cunosc eu pe el este un antrenor foarte bun. Îi place să își imprime ideile în stilul de joc al primei reprezentative.

Trebuie avută puțină răbdare, este un învingător și într-un final ne va face bucuroși, la un CM sau CE, dacă va hotărî să rămână. Cred că opinia publică a fost prea severă cu el după ultimele meciuri”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

rădoi-becali
Foto: Libertatea

Bornescu admite că misiunea lui Rădoi nu este deloc facilă din cauza lipsei unor jucători de super clasă așa cum au alte țări din estul Europei.

“Fotbalul românesc a ajuns rău din punctul de vedere al echipelor care participă în Europa, a valorii jucătorilor. Vom vinde, însă va fi foarte greu ca un jucător să plece pe o sumă foarte mare.

Vorbim de peste 10 milioane, astfel încât să ajungem și noi la nivelul croaților sau sârbilor. Acest lucru va fi practic imposibil dacă nu se va schimba ceva în fotbalul românesc”, a mai precizat fostul mare portar. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertismentul venit după 10 etape disputate din Liga 1: “Lucrurile pot degenera”