EXCLUSIV | Rădoi, criticat pentru folosirea lui Stanciu pe alt post la națională: “Nu are ce căuta acolo!”

rădoi

Selecționerul l-a utilizat pe fotbalistul de la Slavia Praga ca mijlocaș la închidere la partidele disputate de națională în luna martie, în preliminariile CM 2022. 

Într-o altă zonă a terenului decât cea în care evoluează la Slavia Praga.

“Stanciu mă așteptam să joace pe postul lui, de număr 10. El alături de Ianis Hagi, Maxim și Cicâldău au roluri de decari și dau randament la echipele de club acolo. Nu e ok să îi distribui în altă parte.

Este foarte greu pentru Stanciu, iar randamentul lui acolo este de înțeles. În trecut, Sânmărtean era acoperit de Pintilii atunci când urca în față. Dar acum orice plecare a lui Stanciu din acea zonă era urmată de o urcare și a lui Răzvan Marin”, a comentat Iosif Rotariu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

stanciu tricolor

Rezultatele naționalei au fost modeste în ciuda faptului că unii dintre componenții ei au avut parte de un început de an reușit la echipele din străinătate la care sunt legitimați.

“Una e să joci la echipele de club și alta când vii la echipa națională. Doar Ianis Hagi și Stanciu au fost mai constanți dintre tricolori, Mihăilă și Man sunt de puțin timp în Italia, este nevoie să crească. 

Problema a fost la mijlocașii centrali, pentru că Răzvan Marin și Stanciu nu pot face la fel de bine și faza defensivă”, a concluzioant omul cu 25 de selecții pentru naționala tricoloră. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost mare fotbalist dă de pământ cu naționala după umilința din Caucaz: “3-4 dintre ei nu mai călcau pe la lot!”