EXCLUSIV | Prunea critică o regulă impusă de Burleanu la FRF: “Ăștia au distrus și echipa națională cu acest lucru!”

Florin Prunea și Adrian Porumboiu au fost invitați în emisiunea Realitatea Sportivă pentru a discuta despre dezastrul din fotbalul românesc!

Florin Prunea a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre regula u21 impusă de noua conducere a Federației Române de Fotbal, în frunte cu Răzvan Burleanu.

burleanu stoichita u21 1

Burleanu a distrus fotbalul românesc, a modificat ADN-ul fotbalistului român, cu această regulă U21! Ce conducător nebun sau ce antrenor nu ar vrea să aibă jucători tineri în echipă? Noi la echipa națională nu avem fundaș de bandă, ăștia au distrus și echipa națională!

E o tâmpenie care a nenorocit foarte mulți jucători, inclusiv Viorel Moldovan și Ionuț Badea, foști antrenori de echipă națională, fac schimbări încă din primele minute din cauza acestei reguli, nu au ce să facă! Este o competiție viciată, aici nu mai este vorba despre meritul echipelor!

Dacă ar fi să vorbim despre turneul final din 2019, niciun jucător nu a fost acolo din cauza acestei reguli, ce a adus bun această regulă? Lăsați jucătorii să se dezvolte normal, să crească normal!“, a spus Prunea în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Gică Hagi, așteptat să candideze la șefia FRF: “Trebuie să se hotărască odată și să candideze!”