EXCLUSIV | Gică Hagi, așteptat să candideze la șefia FRF: “Trebuie să se hotărască odată și să candideze!”

Florin Prunea și Adrian Porumboiu au fost invitați în emisiunea Realitatea Sportivă pentru a discuta despre dezastrul din fotbalul românesc!

Fostul membru al Generației de Aur, Florin Prunea, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că este momentul ca Gică Hagi să se hotărască și să ia o decizie cu privire la candidatura pentru șefia FRF.

florin-prunea-dinamo

“Gică Hagi nu este mic și niciunul dintre noi nu suntem mici. Burleanu când va termina acest mandat, va rămâne cel care i-a ciuruit pe Lucescu, pe Chivu, pe Lupescu și pe generația mea. Vă aduceți aminte cu ce ură a spus-o în 2014 când a câștigat alegerile, ‘un fleac, i-am ciuruit!‘. Un neica nimeni, un zero barat, care a fost parașutat în această funcție.

Hagi trebuie să se hotărască odată și să vină să candideze, pentru că toată lumea îl așteaptă! Trebuie să ia o decizie, știu că se gândește și noi îl încurajăm, dar ați văzut bine ce a pățit Lupescu, fost jucător, fost conducător de echipă, director tehnic al UEFA, cum a fost tratat și nimeni nu le-a făcut nimic!”, a declarat Prunea în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Florin Prunea, Adrian Porumboiu şi Adrian Mititelu Jr, invitaţi la Realitatea Sportivă! Ediţie specială, de la ora 21:00