EXCLUSIV | Pronosticul unui fost jucător al Craiovei în privința luptei la titlu: “Când doi se ceartă, al treilea câștigă!”

CFR și FCSB s-au luptat pentru titlu în ultimii ani, cu excepția seoznului trecut, atunci când Craiova a reușit să se infiltreze în bătălia la vârf. 

Oltenii încearcă să surprindă și în acest sezon, iar Zeno Bundea crede că alb-albaștrii pot veni pe turnantă și să aducă primul trofeu de campioni în Bănie după trei decenii.

Eu zic că este momentul Craiovei, când doi se cearta, al treilea câștigă, nu? Sper să câștige Craiova, am o relație foarte bună cu Mihai Rotaru. Am fost și eu la baza alături de Eric Lincar.

Eram director sportiv când am început în Liga 2 și știu de dorința patronului, de investițiile pe care le face. Ar fi timpul să culeagă roadele și să fie și el campion într-un final”, a dezvăluit Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ion oblemenco fani

Zeno știe care a fost detaliul ce putea să îi facă pe juveți campioni încă de anul trecut.

“Dacă se juca cu spectatori, probabil la meciurile de acasă aveau presiune în plus pusă pe adversari și poate îi ajuta. Suporterii Craiovei sunt la fel ca și cei din Giulești, poate că și ăsta este un factor care le-a lipsit”, a mai subliniat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Surpriza pregătită pentru foștii idoli ai Giuleștiului: „Ne-au luat datele personale”