EXCLUSIV | “Simpatizez Craiova, dar va triumfa CFR-ul!”. Pronosticul dat în lupta pentru supremație din Liga 1

Astăzi începe play-off-ul Ligii 1, iar cele trei candidate la titlu vor evolua toate pe teren propriu, în prima rundă a celei de-a doua părți a sezonului. 

FCSB, CFR și Craiova sunt despărțite de 4 puncte înaintea celor 10 runde decisive. Florin Macavei a încercat să intuiască felul cum va arăta clasamentul la finalul acestor partide decisive.

“Cred că de când s-a introdus sistemul cu play-off și play-out la nivelul primei divizii, nu s-a mai întâmplat să existe o așa concurență la titlu. Cred că lupta va fi tranșată de CFR Cluj.

Au în componență jucători care știu să joace cu presiunea unui obiectiv. FCSB are în schimb fotbaliști tineri în lot care nu știu cum să gestioneze momentele dificile care pot apărea”, a apreciat fostul jucător al Timișoarei și a lui Dinamo, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ouzounidis e1617568512359

Oltenii au impresionat pe final de sezon regular odată cu instalarea lui Marinos Ouzounidis ca antrenor. În 11 meciuri cu grecul pe bancă, “juveții” au primit un singur gol.

“Cu toate că simpatizez Craiova o văd cu șansa a treia. S-a văzut că s-a schimbat ceva odată cu venirea noului antrenor. Am observat că stau foarte bine din punct de vedere defensiv.

Doar că pentru a câștiga titlul ai nevoie de victorii inclusiv în meciurile directe, ce pot fi decisive în această bătălie”, a mai prezis Florin Macavei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Clasamentul reflectă ceea ce se întâmplă acolo”. Explicația pentru criza de formă pe care o traversează Dinamo