EXCLUSIV | “Clasamentul reflectă ceea ce se întâmplă acolo”. Explicația pentru criza de formă pe care o traversează Dinamo

Deian Cristian Sorescu in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, duminica 21 februarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat după ce a remizat pe terenul Astrei în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. 

Jocul de la Giurgiu a însemnat și debutul lui Dușan Uhrin Jr, pe banca roș-albilor, cehul afându-se la al doilea mandat ca tehnician în Ștefan cel Mare. Acesta l-a înlocuit pe Gigi Mulțescu, cel care i-a condus pe câini în ultima lună.

“Teoretic o schimbare de antrenor produce un șoc la echipă, dar și la venirea domnului Mulțescu existau aceleași așteptări pentru un reviriment. Iar lucrurile nu au stat deloc așa. Când o echipă merge prost de obicei antrenorul e considerat vinovat, dar trebuie să ținem cont și de calitatea individuală a jucătorilor”, a analizat Florin Macavei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

uhrin jr

Dacă Liga 1 s-ar termina acum, Dinamo ar avea parte de cea mai slabă clasare din istorie. Sezonul trecut, Sorescu & Co au încheiat pe poziția a 13-a. Acum sunt pe locul 14.

“Clasamentul reflectă ceea ce se întâmplă în momentul de față acolo, problemele care sunt pot copleși orice jucător, este o situație total nepotrivită fotbalului. Nimeni nu și-ar dori să ajungă în Liga 2, dar la cum arată jocul acum există posibilitatea fie să ajungă la baraj, fie chiar să să retrogradeze direct”, a completat fostul fotbalist al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Situația care îi amintește lui Florin Macavei de momentul greu pe care îl trăiește Dinamo: “Atunci a intervenit Cornel Dinu”