RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | ”Procurorul” a dat de pământ cu Negoiță: ”Maniera asta infectă de a scoate bani și de la un muribund ca Dinamo!”

Cornel Dinu l-a pus la zid pe Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo a anunțat că se apropie falimentul clubului din Ștefan cel Mare.

Legenda lui Dinamo este de părere că omul de afaceri poate face rost cu ușurință de cei 180.000 de euro necesari pentru a obține licența de Liga 1 pentru următorul sezon.

”Dinamo ne-a făcut pe mulți oameni. În această virusare, apare și faptul că nu mai funcționează hotelurile lui Negoiță. Nu fac socoteli, dar imobiliarele merg. Doar cimentul ăla.. Faceți o simplă socoteală, cimentul de la Arcul de Triumf, din Ghencea, Rapid, din Capitală de la nașa Firea și nașul Pandele. Mai stăm în 184.000 de euro? Dacă am avea o mică trăire de noblețe, de atașament pentru Dinamo și nu maniera asta infectă de a scoate bani și de la un muribund cum este Dinamo…

Problema care se pune e simplă, intenția lui Negoiță trebuie avută în vedere. Comportamentul lui de a da echipa nu este conform cu realitatea. Băieții aceștia care sunt în ”Dinamoviști pentru Dinamo” au tratat în urmă cu un an forma finală de a lua 51% din acțiunile clubului cu un leu.” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii online ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Cornel Dinu spune lucrurilor pe nume: ”Dinamo e stâna fără brânză la care lupul Negoiță a făcut haos!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare