EXCLUSIV | Cornel Dinu spune lucrurilor pe nume: ”Dinamo e stâna fără brânză la care lupul Negoiță a făcut haos!”

Cornel Dinu, legendă a lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului din Ștefan cel Mare în cadrul emisiunii online ”Realitatea Sportivă”.

”Procurorul” este de părere că situația clubului roș-alb nu este aceea pe care o prezintă Ionuț Negoiță. Legenda ”câinilor” a dezvăluit că patronul lui Dinamo a încasat mai mulți bani din vânzarea jucătorilor decât a investit la echipă.

”Discuția este mult mai profundă. Există și un purgatoriu pe care îl trăiești. Sunt fel și fel de versiuni. Un fel de ultimatum nord-coreean dat de Ionuț Negoiță, că nu mai investește. El a pus din buzunarul său 10 milioane, dar doar din transferurile jucătorilor a încasat 14. Nu mai zic din drepturile TV. Nu vreau să-i fac eu calculele, dar l-au făcut alții. În fiecare an s-a câștigat un milion și jumătate.

Perioadele de bine sunt mai mici decât cele de rău. Dinamo este stâna la care nu se mai găsește brânză, unde lupul Negoiță a făcut haosul, dezordinea financiară. Această amenințare este obișnuința domnului Negoiță de a lua bani de la alții.” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii online ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Giovanni Becali știe ce se va întâmpla cu Dinamo! Ce zice despre o posibilă implicare