RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Povestea echipei dispărută din fotbalul românesc: „Nicodată nu m-am gândit că se poate ajunge acolo!”

Turris Turnu Măgurele a abandonat campionatul ligii secunde înainte de reluarea competiției în 2021. 

Teleormănenii au spus pas în condițiile în care mai aveau șanse de a ajunge în play-off-ul pentru promovare. Laurențiu Diniță a fost secund la Turris până în ultimul moment de existență al clubului. Acesta povesteșe cum a aflat de intențiile oficialilor clubului la care ajunsese în luna noiembrie.

„Am terminat campionatul în decembrie, am avut niște jocuri de verificare cu juniorii să vedem care sunt jucătorii de perspectivă pe care să îi luăm la Turris, iar apoi am plecat în vacanță

Pe urmă am fost anunțați că este posibil să se retragă echipa din Liga 2. Am așteptat să ne întoarcem la antrenamente, însă au depus cererea de retragere, ei știu mai bine ce au de făcut”, a explicat situația Laurențiu Diniță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Turris ajunsese în Liga 2 în vara lui 2019 și a fost extrem de aproape de o promovare istorică în primul eșalon anul trecut.

„Păcat de stadionul pe care îl au acolo pentru că este unul foarte frumos cu condiții extraordinare. E păcat că s-au retras, puteau să meargă anul acesta cu juniori și în cel mai rău caz cădeau în Liga 3, dar nu o luau din a cincea, dacă vor să reia activitatea.

Este greu de spus ce s-a întâmplat acolo, a fost ciudată situația asta, niciodată nu ma gândeam că se poate ajunge aici, în cel mai rău caz mi-am imaginat că renunță la jucătorii care aveau salarii mai mari și că vor aduce alții de un nivel mediu salarial cu care să atace play-off-ul”, a mai povestit fostul secund al lui Turris. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Fostul fotbalist care înțelege perfect situația de la Dinamo: „Au fost momente din acestea și la Sportul”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare