RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Fostul fotbalist care înțelege perfect situația de la Dinamo: „Au fost momente din acestea și la Sportul”

Situația financiară a grupării din Ștefan cel Mare este una care îi ține cu sufletul la gură pe toți cei care poartă culorile roș-albe în inimă. 

Emoțiile în privința obținerii licenței sunt foarte mari. În trecut Sportul Studențesc a fost retrogradată din cauza neîndeplinirii condițiilor obligatorii de participare în prima ligă. Laurențiu Diniță și-a dus aminte de problemele cu care s-a confruntat gruparea din Regie.

„Cred că știți că am trecut și prin momente din acestea la Sportul, dar ce se întâmplă la Dinamo, un club așa mare…Dacă aveau stabilitate financiară cum au FCSB sau CFR Cluj, campionatul era mai puternic.

Din păcate tot se vorbește că vine nu știu cine și bagă bani, dar a venit cine a venit și a dat bir cu fugiții. Iar apoi nu a mai apărut pe aici”, a subliniat fostul jucător al Sportului, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fanii „câinilor” se luptă să țină clubul în viață, în cea mai grea perioadă a existenței sale.

„Și noroc cu suporterii că îi țin pe fotbaliști și fac eforturi financiare să îi plătească să îi aducă cât de cât cu salariile la zi. Dacă nu ar fi fost suporterii nu îmi imaginez ce ar fi fost la Dinamo”, a încheiat Diniță. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Atuurile celor trei candidate la titlu, analizate atent: „Se poate întâmpla orice”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare