RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Porumboiu, mai tranșant ca niciodată: ,,Burleanu e unul dintre cei feriți! Nu i se întâmplă nimic”

Răzvan Burleanu este cel care se ocupă de destinele fotbalului românesc, fiind deja la al doilea mandat în fruntea FRF.

Modul în care acesta gestionează fotbalul românesc sau banii care intră la FRF este un subiect care cântăreşte foarte mult. Preşedintele FRF este comparat cu politicienii care ajung să deţină funcţii importante în stat.

burleanurade

Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron la FC Vaslui, a spus, în exclusivitate la Realitatea Sportivă, că oricâte nereguli ar face Burleanu, nu i se va întâmpla nimic, pentru că are ,,spatele asigurat”

,,Nu-l subestimaţi pe Burleanu că ar fi fraier. El e şcolit bine. El nu face altceva decât ce fac toţi politicienii care ajung în funcţii. Sunt importanţi şi discută de sume imense. Lui Burleanu nu i se întâmplă nimic, pentru că acolo unde a lucrat, pădurea aceea acoperă foarte multe lucruri unde e şcolit el. Vorbesc şi de intern, şi de extern. Şi deoparte, şi de alta sunt aceleaşi apucături. Oamenii sunt feriţi, iar Burleanu este unul dintre ei, nu păţeşte nimic. Totuşi, Burleanu nu închide ochii cum fac alţii la sume imense. 

porumboiu

Au fost arestaţi vreo opt sau nouă conducători care au făcut ce au făcut. Dar ăia care au furat miliarde, unde sunt?

Nu sunt de acord cu ce se întâmplă la FRF, dar sunt aplicate diferit sancţiunile faţă de unul sau altul. Burleanu sigur are un spate. Nume simpatic Burleanu, pentru că nu ştie să se comporte echilibrat faţă de cluburi, persoane. Mircea Sandu lucra altfel.”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV | Declarații fără perdea, în direct la TV: ”Burleanu e învățat de cei care conduc România”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare