EXCLUSIV | Omul care prevede încheierea supremației CFR-ului: “Nu știu cât de mult își mai doresc asta”

Campioni ai României în ultimii trei ani, clujenii dau joia viitoare bătălia decisivă pentru primăvara europeană. 

O victorie în Elveția ar face visul realizabil.

“CFR este o echipă care poate face surprize, cred că s-ar putea întâmpla orice în Elveția. Anul trecut au avut prestații mai bune, erau mai puternici, dar trebuie să spere până la capăt.

Va fi destul de greu să reușească o performanță superioară celei din sezonul trecut, nu știu cât de mult își mai doresc să investească. Există posibilitatea să nu își scoată bani respectivi și nu cred că vor să își asume acest risc”, a declarat Octavian Abrudan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

edi iordanescu

Edi Iordănescu va avea misiunea să ducă echipa din Gruia în 16-imile Europa League. Al doilea său meci pe banca ardelenilor va fi duelul decisiv cu Young Boys. Antrenorul vrea să își ia revanșa și pentru nereușita primului său mandat la Cluj.

“Nu sunt aceleași persoane în conducere ca în urmă cu doi ani, eu îl apreciez pe Edi Iordănescu. Este unul dintre antrenorii de calitate din fotbalul românesc, va fi o foarte mare realizare dacă va reuși să o facă din nou campioană pe CFR.

Îi va fi mai greu decât lui Dan Petrescu pentru că ei sunt pe o pantă descendentă și va fi dificil să îi revitalizeze. Nu știu cât vor mai coborî, dar lucrurile mi se par a fi în direcția asta”, a adăugat Tavi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Omul care mizează pe Nicolae Grigore: “Va face treabă bună!”