RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Numele propus pentru salvarea fotbalului românesc: „Valoarea lui nu este exploatată”

Naționala este la o răscruce de drumuri și toată lumea așteaptă ca ea să se îndrepte spre performanță cât mai curând. 

Remus Vlad vine și cu o soluție pentru acest lucru să nu rămână doar o Fata Morgana.

„Regret că Viitorul a scăzut puțin, dar asta s-a întâmplat pentru că Gică Hagi își dorește ceva mai mult. A demonstrat în ultima vreme de ce este în stare, a făcut o academie care a produs jucători.

Chiar dacă ei nu s-au dezvoltat pe deplin din cauza nivelulului scăzut al campionatului românesc. Are proiecte de viitor, este cel mai mare fotbalist român. Însă valoarea lui nu este exploatată așa cum trebuie, echipa națională ar fi avut nevoie de el”, este părerea lui Remus Vlad, oferită în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

gică-hagi

„Regele” a înființat academia sa de fotbal în urmă cu 11 ani.

„Trebuie să apară Gică Hagi ca să facă liniște în fotbal. Iar dacă în țară se vor înmulți proiecte asemănătoare cu cel dezvoltat de el la Viitorul ne-am putea face speranțe pentru viitor.

Tinerii au tendința să se descurajeaze imediat după un eșec. Ei trebuie să fie încurajați de pe bancă de cineva cu o instruire de nivel mondial”, a mai adăugat legenda fotbalului românesc. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Povestea incredibilă a unui fotbalist care a scris istorie: “Steaua mi-a blocat transferul la Dinamo!”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare