RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre transferul lui Haruț la FCSB: “În proporție de 95% se va face mutarea!”

Telenovela transferului lui Denis Haruț la FCSB este foarte aproape de a se încheia, după mai multe luni de tatonare între cele două părți!

Finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre transferul jucătorului său la formația “roș-albastră”. Iftime a dezvăluit că mutarea lui Haruț la FCSB este finalizată în proporție de 95%, iar prețul final al afacerii este undeva la mijloc între ceea ce a cerut acesta și cât a oferit Gigi Becali în primă fază.

iftime 1

Cred că da, s-a realizat transferul, dar eu nu am văzut deocamdată niciun contract semnat, iar cel care știe mai multe este președintele clubului. Eu m-am înțeles cu Gigi Becali, dar contractul nu cred că este semnat încă. În proporții de 95% transferul se va realiza!

Este adevărat că FC Botoșani va păstra un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Haruț de la FCSB, iar suma tranzacției a fost undeva la mijloc între ceea ce a oferit Gigi Becali și cât am cerut eu, adică domnul Becali a dat 600.000 de euro, iar eu am zis 800.000 de euro. Deci, undeva la mijloc este suma de transfer.

(n.r. pe ce perioadă a semnat Haruț cu FCSB?) Nu știu să vă spun acest lucru. Cel mai bine ar fi să vorbiți cu jucătorul sau cu agentul acestuia!”, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, Valeriu Iftime.

Inclusiv agentul jucătorului de 21 de ani, Florin Vulturar, a dezvăluit că transferul lui Haruț la FCSB s-a realizat în cele din urmă și a mărturisit că nu a fost deloc ușor să intermedieze mutarea dintre cele două cluburi.

A fost un transfer foarte greu și dificil, dar important este că s-a facut. FCSB a adus un jucător de mare valoare. Sunt sigur că el o să ajungă și la echipă națională a României de seniori. Îi urez multă baftă”, a spus Florin Vulturar, impresarul lui Denis Haruț, potrivit Pro Sport.

Citește și OFICIAL | Claudiu Niculescu a semnat cu o echipă din România! Formația pe care o va pregăti fostul “câine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare