EXCLUSIV | Motivul pentru care Contra a venit la Dinamo: “S-a bazat pe asta”

Cosmin Contra nu a început sub cele mai bune auspicii al doilea său mandat la Dinamo. 

Fostul selecționer are cinci înfrângeri la rând, iar echipa este în zona retrogradării. Parcursul rușinos este pus de Claudiu Vaișcovici și pe seama problemelor apărute la club după preluarea acestuia de către noii patroni. Contra a avut mare încredere în ei, este convins fostul fotbalist legendar al “câinilor”.

“Eu cred că ei l-au adus pe Contra fiind vorbitor de spaniolă și cunoscând fotbalul din Spania și România. Ar fi trebuit să fie ca un liant, în contextul în care urmau să fie aduși jucători de acolo.

Dar nu cred că el a știut că aștia sunt cum sunt. Nu se încumeta să vină dacă știa că sunt oameni neserioși. A venit și pentru Dinamo și dorindu-și să și realizeze ceva. Dar ce să faci în condițiile astea?”, s-a întrebat Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dinamo suparare

Vaișcovici este convins că străinii ajunși la echipă “nu vor mai pune osul”,  în condițiile în care nu vor fi remunerați.

“Pe vremea noastră era o vorbă așa: “Bre, ne mai alergi mult dacă avem stamoacul gol?”. Așa și aici: “Mai pun eu piciorul când joc degeaba?”. Acum poate unii dintre ei au mai trecut prin chestii din astea și și-au primit banii mai târziu.

Văd că în trecut i-au mai dat afară din hotel că nu s-au achitat notele de plată. Când va fi o stabilitate la nivel financiar, tu ca antrenor poți să lucrezi altfel cu jucătorul. Pe un fotbalist îl superi dacă îl trezești devreme, sau îl arzi la bani, mai ales că aici e vorba de mai multe luni”, a mai precizat gălățeanul.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost mare fotbalist al “câinilor” vine cu un verdict sumbru: “Destinul va fi Liga 4!”