RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Moruțan, pe urmele lui Man și Florinel Coman? „Să nu uităm cât le-a luat lor să ajungă la forma asta”

Deși este cotat de siteurile de specialitate la doar 1,3 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a fost aproape de un transfer în Golf pentru o sumă de aproape șapte ori mai mare. 

Gigi Becali a refuzat însă să se despartă de mijlocașul de la Botoșani, mizând pe faptul că fotbalistul va putea progresa și mai mult în perioada următoare. Iar exemplele Man și Florinel Coman au fost cu siguranță sursă de inspirație pentru patronul liderului Ligii 1, consideră Nana Falemi.

„Cei care vin la Steaua se adaptează destul de greu, nu imediat. Man ca să ajungă la forma asta i-au trebuit vreo 3 ani, Florinel Coman în primii doi ani stătea mai mult pe jos, nu putea nimic. 

Cristi Tănase, fostul decar al echipei venit de la FC Argeș, în primii 2-3 ani a avut probleme și abia odată cu venirea lui Reghecamp s-a pus pe picioare”, a precizat fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

man-și-moruțan-fcsb

Mijlocașul mai are contract cu FCSB până în iunie 2023.

„Moruțan încă nu a început să care echipa în spate. E talentat, e foarte bun, dar încă nu duce echipa pe umerii lui așa cum o fac Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase”, a adăugat „Fale”. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pericolul care îl pândește pe Gigi Becali în următoarea perioadă: “Impresarii vor începe să amețească jucătorii”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare