EXCLUSIV | Mesajul ferm al lui Borcea pentru Negoiță. “Nu poate să spună că n-a știut ce este la Dinamo”

Acționarul majoritar de la Dinamo, Ionuț Negoiță, încearcă să vândă clubul, dar n-a avut succes până acum. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Cristi Borcea a declarat că Negoiță nu a fost pregătit să se implice 100% la echipa din Ștefan cel Mare.

Recent, Ionuț Negoiță i-a avertizat pe fanii ‘câinilor roșii’ că trebuie să fie pregătiți să preia clubul, prin programul DDB, pentru că nu există altă soluție.

Ionuț Negoiță (46 de ani) este acționar majoritar la Dinamo din martie 2013.

negoita badea

Ionuț Negoiță a fost sponsor la Dinamo, eu l-am adus. Nu poate să spună că n-a știut ce este la Dinamo și cum este la Dinamo. A știut fiecare mișcare, a fost cu 6 ani înainte sponsor. A stat 2-3 ani cu documentele, de când eram eu acționar. Eu când am ieșit, Negoiță nu era în cărți să vină la Dinamo. După aia, Negoiță a luat acțiunile de la Săvulescu și de la Nicolae Badea.

Mi-a spus Negoiță că va investi și că va face o echipă puternică. I-am spus atunci <Ionuț, tu știi în ce te bagi? Știi ce înseamnă Dinamo? Nu de afară>. La Dinamo trebuie să te implici din toate punctele de vedere“, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 14 iunie 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Momentul decisiv ratat de Dinamo. “Nu mai are identitate! Comunismul de la Dinamo trebuie să dispară”

CITEȘTE ȘI -> Prunea a plecat cu scandal de la Dinamo! A dat clubul în judecată