RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mesaj sumbru pentru viitorul imediat al naționalei: „Nu putem face rezultate momentan”

Mircea Bornescu speră că naționala își va lua revanșa în această lună pentru prestațiile dezamăgitoare din ultimele trei meciuri oficiale.

Totuși, pentru marea performanță va trebui să mai așteptăm, consideră fostul goalkeeper, acum în vârstă de 40 de ani.

„Se schimbă ușor-ușor generațiile, cei de la U21 fac pasul spre echipa mare, va trebui să avem puțină răbdare pentru că nu vom putea face rezultate momentan, din punctul meu de vedere.

Acești copii vor trebui să mai crească un pic, să joace la echipele lor de club și dacă acest lucru se va întâmpla consider că în viitor vom putea avea o echipă bună”, a comentat Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Și din acest motiv, pe Bornescu nu l-a luat prin surprindere înfrângerea tricolorilor din barajul pentru Euro cu Islanda.

„Am sperat, deși știam că va fi foarte greu. Dacă în trecut islandezii aveau fizic și erau disciplinați, dar nu prea știau fotbal, între timp l-au învățat. Le au pe toate, ce să mai? Sunt puternici în duelurile 1 contra 1, care practic decid un meci.

A fost un rezultat meritat, o națională nu se crește așa ușor, la o echipă de club ai mai multă vreme să formezi o echipă. La echipa națională ai mai puțin timp la dispoziție să faci lucrurile astea și e mai dificil”, a încheiat Bornescu.   

CITEȘTE ȘI –>>  EXCLUSIV | Un portar cu CV important pune degetul pe rana fotbalului românesc: “Asta este cea mai mare problemă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare