RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mărturii din izolare! Un celebru antrenor român, despre COVID-19: ”La a treia abatere te bagă în altfel de izolare”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al-Hilal, a dezvăluit, în direct la Realitatea Plus, cum se desfășoară pentru el perioada de izolare din cauza coronavirusului.

Răzvan Lucescu a declarat că se gândește la toată perioada de criză, din cauza Covid-19, ca la o perioadă de vacanță și profită de timpul liber pentru a studia cât mai mult.

“Bună, dacă e vacanță, da, ar trebui să zic că e vacanță. Citesc, fac sport, studiez, mi-am dorit foarte tare să pot avea vacanță înainte de întrerupere, mă gândeam cu drag la vară , mă gândeam cum să îmi programez vacanța, mai ales că am avut o perioada încărcată, și în Grecia, și n-am apucat să mă relaxez, încerc să îmi țin moralul ridicat, gândindu-mă că sunt în vacanță chiar dacă e vacanță forțată.

“Sunt într-o vacanță, citesc foarte mult despre fotbal, mă ajută perioada asta, să reimprospătez idei, să stabilesc lucruri pentru viitor, mai avem nevoie și de câte o perioada din asta.”

razvan-lucescu-al-hilal

Întrebat despre cum e perioada de izolare în Arabia Saudită, Răzvan Lucescu a comparat situația din Arabia Saudită cu situația din România.

“Nu e foarte diferit de viața din România, nu mai știu exact ce se întâmplă în România, de ieri, dar pare a fi sub control, cum este și aici. Aici s-au luat restricții foarte rapid, s-au luat măsuri rapide și lumea a fost obligată să stea în casă, s-au închise toate locurile publice, de câteva zile.

În Ryiad nu putem să părăsim casa, decât cu posibilitatea de a merge la alimentară sau farmacie.

Dacă poliția te prinde pe stradă riști o amendă, in jur de 2500 de euro prima oară, a doua oară crește, iar la a treia abatere te bagă în altfel de izolare, a declarat Răzvan Lucescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Previziuni sumbre, în direct, la TV! ”La fotbal va fi dezastru, toată lumea se va concentra pe sănătate”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare