RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Previziuni sumbre, în direct, la TV! ”La fotbal va fi dezastru, toată lumea se va concentra pe sănătate”

Anamaria Prodan a făcut previziuni sumbre, în direct, la Realitatea Plus.

Impresara se află la Dubai, alături de familie, și este de părere că se anunță vremuri grele pentru fotbalul din întreaga lume. Aceasta este dezamăgită de oamenii din fotbalul românesc care, spune ea, nu s-au implicat în lupta împotriva COVID-19.

”Viața este liniștită. Este soare, este cald. Avem piscină, stăm în curte. Suntem toți, în afară de Sarah, care nu a mai putut ajunge. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Ok, virus, răceală, coronavirus. Nimeni nu se gândea că impactul acestui virus va fi atât de puternic încât să oprească lumea în loc. Aici, la Dubai, nu a existat panică. Nu a fost nebunie. Ai voie să ieși cu mănuși și măști. Viața este foarte, foarte normală.

Am fost foarte tristă pe oamenii din fotbalul românesc. Îmi doream să iasă în față cu o donație pentru orice spital.

anamaria prodan

Nu jigniri și scandal, cum am fost obișnuiți. Nu numai medicii sau fotbaliștii trebuie să facă sacrificii. Trebuie să găsim variante cu toții. Pentru fotbal este foarte greu, va fi dezastru. Când am vorbit cu Ioan Mărginean mi-a spus: ”Ana, la Mediaș avem probleme mari, nu avem măști!”, așa că l-am ajutat.

Dacă nu luptăm să ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe. Dacă noi stăm și aplaudăm de la balcon sau punem imnul celor care luptă în linia întâi, nu o să facem nimic. Oamenii ăștia au nevoie de bani. Fotbalul va dispărea, toată lumea se va concentra pe sănătate” a declarat Anamaria Prodan printr-o intervenție la Realitatea Plus.

Citește și EXCLUSIV | Ioan Mărginean, declarații fără perdea: ‘’Nu toți căutăm averi în fotbal! Cum am pășit pe lumea asta, așa plec‘’

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare