RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mărturia unui antrenor confruntat cu flagelul pariurilor: „Nu aș face asta nici dacă aș muri de foame”

llie Stan a avut parte de o premieră în cariera sa de antrenor în perioada în care a pregătit-o pe Gloria Buzău. 

Un fotbalist de la echipa sa este suspectat că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulament. Este vorba despre Marius Ioniță, despre ale cărui obiceiuri s-a vorbit la începutul anului. La două săptămâni după ce subiectul a ajuns în presă, Ilie Stan a dat detalii despre situația jucătorului.

„Ancheta este în desfășurare, cei de la FRF au început această anchetă și o să vedem verdictul. El a fost scos din lot, este suspendat. Nu am avut un astfel de caz în cariera mea.

Îmi pare rău, era un buzoian de-al nostru, un copil bun, dar ce-ți este și cu pariurile astea! Sunt lucruri care pe mine mă depășesc, nu am jucat niciodată și nu aș face-o nici dacă aș muri de foame”, a povestit antrenorul în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Marius Ioniță are 29 de ani și a ajuns la Buzău odată cu promovarea echipei în Liga 2.

„Avea un salariu bun la Buzău, eram chiar în negocieri pentru prelungirea contractului. Putea câștiga ceva în plus și cred că putea să se descurce fără să joace la pariuri.

Nu știm dacă era un parior înrăit, dacă juca pe echipa noastră sau nu. Sunt mai multe lucruri care deocamdată nu putem să le știm”, a încheiat Ilie Stan. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum vede bătălia pentru promovare un fost antrenor al celor de la FCSB: “Se investește foarte mult”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare