Oficialii Petrolului au reacționat după ce fanii ”lupilor galbeni” și-au pierdut răbdarea și au avut un mesaj dur pentru jucători.

Astăzi, pe ”Ilie Oană”, prahovenii s-au impus, scor 3-0 cu Concordia Chiajna, și au urcat pe locul 5 în Liga a 2-a.

Scoși din sărite de fotbalul slab arătat de jucători în ultima perioadă, fanii le-au strigat elevilor lui Flavius Stoican: ”Mercenarilor!” și ”Jucați fotbal!” (Vezi AICI mai multe detalii: FOTO | Li s-a umplut paharul! Mesajul fanilor petroliști)

“Jucați fără sentimente, sunteți sclavii banilorPetrolul trăiește și acum doar datorită fanilor”FC Petrolul – Concordia Chiajna 19.10.2019

Publicată de United pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

Marius Stan, președintele Petrolului, a auzit ce au strigat suporterii și a explicat că jucătorii sunt conștienți de aceste lucruri, iar moralul lor este la pământ.

Am auzit ce s-a strigat astăzi. Cu toată onestitatea, îmi venea și mie să strig demisia după meciul cu Rapid. Supărarea a fost atât de mare, nu doar a lor, dar și a noastră. Era o echipă de bătut. A fost frustrant. Era un meci pe care nu aveam voie să îl pierdem.

Galeria reacționează cum crede de cuviință. Scandările de la începutul jocului puteau să atârne ca un bolovan de gâtul jucătorilor. Ei oricum nu stau chiar atât de grozav cu moralul și nu sunt cei mai puternici.

Nu poate să le reproșeze nimeni că se comportă ca niște mercenari. Aleargă, se pregătesc, dar nu întotdeauna îți iese tot ce îți dorești.” a declarat Marius Stan, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Întrebat dacă își reproșează ceva până în acest moment, oficialul clubului din Ploiești a vorbit despre rezultate și a trimis ”săgeți” către Flavius Stoican.

Tehnicianul ”lupilor” a dat vina pe ”blocajele psihologice” pentru jocul foarte slab din ultima perioadă, însă Marius Stan nu crede că se poate vorbi despre așa ceva la fotbal.

”Ne reproșăm rezultatele și cauza lor, cauză care încă ne scapă. Tot vorbim de blocaj mintal, psihic, dar nu suntem nici spital, nici centru de psihologie. 

Vreau să cred că supararea suporterilor a trecut. Trebuie să fim echilibrați, nu să facem nuntă că am bătut cu 3-0. Va trebui să ne vedem și plusurile și minusurile. Sperăm să vină o serie de victorii care să aducă pace și bucurie.” crede oficialul clubului din Ploiești.

Astăzi, după meciul cu Chiajna, Flavius Stoican a dezvăluit ce a vorbit cu jucătorii săi: ”Presiunea e artificială! Nu facem operații pe creier, hai să vedem care e mai bun a explicat antrenorul, la DigiSport. (Citește AICI și Stoican, mesaj inedit. Ce a vorbit cu jucătorii)

Marius Stan nu este de acord nici de această dată cu declarația tehnicianului și are un mesaj clar:‘Fotbalul se joacă sub presiune. Cine nu rezistă trebuie să se lase” a concluzionat președintele Petrolului pentru Realitatea Sportivă.

6 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri este bilanţul ”lupilor” după 12 meciuri disputate în actuala stagiune. 

Vezi și VIDEO | Petrolul dă semne de viață după un succes clar! Arnăutu, omul meciului