EXCLUSIV | Marea teamă a unei legende dinamoviste: “Să vedem câți mai rămân peste o săptămână!”

Fără să fie remunerați de luni bune, fotbaliștii lui Dinamo se gândesc pe zi ce trece să scape cât mai repede din infernul pe care îl trăiesc în Ștefan cel Mare. 

Haita se împuținează pe zi ce trece, iar de acum înainte antrenorul Ionel Gane va avea probleme din ce în ce mai mari în a alcătui foaia de meci. Temeri au și cei care au scris istorie în tricoul alb-roșu.

“Stau și mă gândesc de luni încolo câți mai vin pe la antrenament? Nu mai reziști în situația asta și așa lotul este subțire. Urmează o periodă cu terenurile care vor fi cum vor fi, cu temperaturi scăzute, pot interveni oricând accidentări.

Oricând pe terenurile astea se poate lua cartonaș roșu cu o intrare întârziată, cu un henț și atunci se subțiază lotul. Pe 21 ianuarie nu știu câți jucători vor mai rămâne pe la Dinamo. Până atunci e drum lung, mai e și un meci pe care dacă îl câștigi ești peste Chindia”, a fost poziția lui Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dinamovisti la medias

Lista plecărilor de la Dinamo se actualizează pe măsură ce banii întârzie să intre în conturile fotbaliștilor. Fanii i-au rugat pe jucători să mai aștepte până pe 21 ianuarie, atunci când se așteaptă “răstunarea” lui Cortacero.

“Fabbrini am văzut că ar putea să plece. Anton să spunem, tânărul ăsta Bani mai are ofertă. Dar în rest mai nimeni, nu? Atunci mai rămân Eșanu, Radu, Bejan, Blejdea sau care mai sunt pe acolo.

Sunt de apreciat fanii care sunt alături de club și plătesc anumite sume ca să nu fie penalizată echipa. Și le dau peste mână celor care vor să vadă formația asta îngropată”, a mai subliniat fostul mare atacent al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Obiectiv compromis din cauza haosului de la club? “E greu să te bați la play-off”