RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Obiectiv compromis din cauza haosului de la club? „E greu să te bați la play-off”

Dinamo a ratat play-off-ul în ultimele trei sezoane, iar fanii au tot sperat în ultimii ani că blestemul se va rupe la un moment dat. 

În acest moment, „câinii” au început să spere grație prestațiilor din teren care i-ar îndreptăți să emită pretenții la un loc între primele 6 echipe ale Ligii 1. Claudiu Vaișcovici nu crede însă că ținta poate fi atinsă în contextul nemulțumirilor crescânde ale jucătorilor vis-a-vis de patronatul spaniol al clubului din Ștefan cel Mare.

„E greu să te bați la play-off cu toate că 3 victorii legate te ridică imediat. Uitați-vă la penultimul loc, are 15 puncte. Cu 3 succese la rând te-ai dus sus. Se poate și asta, dar în orice caz Dinamo nu are un lot cu care să retrogradeze. 

Sunt altele acolo, dar important e să fie liniște, jucătorii să își primească banii cu maximum 2 luni întârziere. La noi de cinci luni de zile nu s-au plătit. Când ai o liniște financiară ai și rezultate. În momentul când nu se întâmplă asta, începe  să tragă unul hăis și altul cea și se alege praful”, a punctat legenda dinamovistă, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În ultimele trei sezoane, Dinamo a înregistrat un regres în privința clasărilor la final de campionat. În 2017-2018, a câștigat play-out-ul (locul 7), în stagiunea următoare a terminat pe poziția a 9-a, în timp ce în vara anului trecut a fost penultima în ierarhia considerată finală, adică locul 13.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reverență în fața dinamoviștilor care au început cu dreptul 2021: “Trebuie să ne ridicăm să îi aplaudăm”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare