RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Laude pentru „cuplul” Mutu-Rădoi înaintea testelor din această primăvară: „Au o viziune modernă”

Selecționerii naționalelor de seniori și tineret ale României pregătesc partide vitale pentru fiecare dintre cele două reprezentative. 

Tricolorii mari încep campania pentru Mondialul de anul viitor, în timp ce echipa sub 21 de ani se bate pentru prezența în faza eliminatorie a CE de tineret. Ilie Stan are mare încredere în Mirel Rădoi și Adrian Mutu înaintea jocurilor respective.

„Sunt doi antrenori tineri cu o viziune modernă vis-a vis de ce se joacă în fotbalul mondial acum și pot face lucruri frumoase împreună pentru România.

Avem câțiva jucători tineri care ar trebui să își arate valoarea și atunci dacă va exista această strategie la nivelul celor două loturi atunci cred că putem avea rezultate”, a apreciat Ilie Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În privința selecției, fostul fotbalist, cu 3 selecții sub tricolor, este categoric.

„Depinde ce obiective au cei de la Federație și ce își doresc cei doi selecționeri. Trebuie să fie o relație de colaborare din care să scoatem maximum atât la naționala mare cât și la tineret.

Rădoi o să îi lase tineri lui Mutu, dar numai dacă merită. Trebuie să discute și să ia deciizile care să îi ajute pe ambii. Depinde de strategia pe care și-o fac ei, prioritară este echipa mare în mod normal”, a încheiat antrenorul de 53 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ultimele mișcări ale lui Șumudică, analizate de un fost rival din Liga 1: “Și-a creat o imagine extraordinară”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare