RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Își pierde campioana magicianul? “Eu asta am observat”

Performanțele din ultimii trei ani ale celor de la CFR Cluj sunt strâns legate de numele lui Dan Petrescu. 

Iar în urma rezultatelor foarte bune ale ardelenilor, tot mai multe echipe îi dau târcoale tehnicianului de 52 de ani.

“Așa cum l-am văzut ar fi tentat să dea curs unei oferte, îi place să mai schimbe zona din când în când. Îl cunosc destul de bine și îl apreciez pentru ceea ce a făcut acolo. S-a săturat și el de anumite lucruri, toate problemele astea legate de arbitraj l-au consumat. 

Noi, antrenorii români, e mai greu să ajungem la o echipă cu renume de afară. Doar Boloni și parțial Rednic au reușit să răzbată, Olăroiu a avut succes în China și țările arabe. Sunt convins că la un moment dat, Petrescu va ajunge și el într-un campionat puternic”, a fost poziția lui Florentin Petre, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

cfr cluj bucurie

CFR-ul luptă în acest sfârșit de an pentru a doua prezență consecutivă în primăvara europeană.

“Au probleme medicale, e greu să ai un lot care să facă față pe două fronturi, cred că vor ajunge totuși în primăvara europeană. Dacă se vor întări în această iarnă ar putea să se gândească și mai departe.

Și cu puțin noroc să depășească și performanța de anul trecut. Ar fi important și pentru imaginea fotbalului românesc și pentru coeficientul nostru, astfel încât să trimitem cât mai multe echipe în cupele europene”, a mai punctat antrenorul celor de la Dacia Unirea Brăila. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul unui internațional cu 54 de selecții sub tricolor: “Nu e un capăt de țară”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare